Upplev formel 1 på plats – en mäktig upplevelse

Få upplevelser kan mäta sig med att uppleva biltävlingar på plats vid själva banan. Att känna fartvindarna och avgaslukten är inget du kan få hemma framför Tv:n. Inte minst eftersom tävlingarna brukar innebära en stark gemenskap för både förare och publik.

Vi har vad du behöver – var du än vill åka

Tävlingar i Formel 1 är populära i nästan hela världen. Den absolut äldsta, och en av de mest prestigefyllda banorna i världen är Monza i Italien. Det är målet för många fans av motorsport att en gång få besöka den och se ett lopp där. Här hemma i Sverige är vi inte så pjåkiga heller. Vi har till exempel vår egen stolta bana i Anderstorp. Här har vi bland annat kunnat se gamla legender som bland andra Sven ”Smokey” Åsberg.

Nyfiken?

Det är lätt att förstå varför så många får blodad tand för motorsport, särskilt Formel 1. Är du en av dessa gamla eller kanske nyfrälsta fans? Oavsett hur länge du varit med i spelet kan du alltid upptäcka mer om denna fartfyllda sport. Börja med att ta en titt här och låt äventyret mot dina framtida besök börja redan nu.