Dags att utrusta garaget

Tycker du om att mecka och hålla på med din motorcykel på fritiden?

Du kanske dessutom har ett eget garage eller är i tankarna att skaffa ett till din hoj. Då är det dags att börja fundera på vad det är du behöver i utrustning för att kunna göra det.

Delar och verktyg kan kosta en del pengar, då vill du ju ha exakt det du behöver och kanske till och med verktyg som kan användas till flera olika saker. Du vill helt enkelt ha flexibiliteten av att äga dina egna verktyg. Men möjligheten att inte behöva ta din hoj till en auktoriserad verkstad för små saker.

Var börjar jag?

Är du helt ny när det kommer till verktyg, rekommenderar vi att du frågar runt bland familj och bekanta som vet en del om MC. Skriv sedan en lista på vad du behöver och ungefärlig budget. Är du mer erfaren så vet du vad du vill ha och har det lättare att hitta det. Oavsett vilken kategori du befinner dig i så kan du ta en titt på detta.

Customhoj har ett noggrant utvalt sortiment av motorcykeldelar och verktyg. Men det är inte allt de har. De har även utrustningen du kan behöva när du kör motorcykel korta och längre sträckor.