Att åka på motorsportresa

Har man ett stort intresse för motorsport och följer det som sänts och som regelbundet sänder tävlingar på television så har du säkert önskat att du varit på plats och fått uppleva ljudet, dofterna och det adrenalin som ligger i luften. Att åka på en motorsportresa är något som varje intresserad borde göra.

Varför inte göra slag i saken och boka en resa genom GO Sport Travel. Med ett brett utbud av sportresor så hittar du säkert något som kan passa. varför inte ett besök på Franska Rivieran och Monaco. Klassisk mark när det kommer till Formel 1 om du frågar oss.

De allra främsta förarna samlas och tävlar i Monacos grand Prix. Den 26 maj 2019 är nästa resa till Monaco och det kan vara läge att boka redan nu för att säkra dina platser.

Förutom Formel 1 tävlingarna så är ju Monaco en häftig stad att besöka. Det lilla Furstendömet har mycket att erbjuda i lyx och flärd. Även om din budget kanske inte är den största så finns det mycket som man kan uppleva i Monaco.

Katedralen Cathédrale Saint-Nicolas är helt gratis att besöka. Här har har landets kungligheter både döpt sig och gift sig. Att besöka Musée Océanographique så kan man köpa biljett på nätet billigare än på plats. Man kan även kombinera med biljett som gör att man både kan besöka museet och det magnifika palatset i Monaco.

Ni kommer mest troligt komma hem till kalla nord med mängder av upplevelser. Framförallt den Formel 1 tävling ni åket för att titta på och fick uppleva live på plats. Lycka till med resan.